Tarieven

Er loopt op dit moment een flyer actie. De korting van deze flyer is een keer per klant te gebruiken en alleen bij de eerste afspraak.

Hier vind u de tarieven zoals gehanteerd bij Sebastiaan Shiatsu. Hieronder een weergave in de tabel, eronder vindt u een uitgebreidere uitleg over de Shiatsu behandelingen.

U krijgt na de behandeling een factuur opgestuurd en u wordt verzocht om het bedrag over te maken op rekening NL 59 RABO 0345 7902 19 binnen twee weken na de facturering.

Cursus of opleidingsgelden kunnen ook op dit rekeningnummer worden overgemaakt onder vermelding van naam en startdatum van de cursus of opleidingstraject.

De behandelingen bij Sebastiaan Shiatsu kunnen vergoed worden door uw zorgverzekering, vaak is een aanvullende polis op het basispakket nodig. Neem contact op met uw verzekering of kijk in de polis wat voor u van toepassing is.

oort behandelingTijdsduur Tarief
(in euro’s)
1ste Shiatsu Behandeling
(inclusief intake)
90 ~ 120 min90
Shiatsu (Vervolg) behandeling60 ~ 90 min70
Moxa behandeling60 min80
  • Bij een eerste Shiatsu behandeling zit ook een intake en diagnose. Hiermee wordt er een beeld van uw klacht en situatie geschetst. Deze eerst behandeling is dus wat uitgebreider en duurt langer dan een reguliere behandeling.
  • Een vervolg Shiatsu behandeling gaat verder met de behandelvraag. Er wordt gekeken naar het effect van voorgaande behandeling(en) en waar nodig aangepast.
  • Met een Moxa behandeling wordt er gebruik gemaakt van het bijvoet kruid (artemisia argyi) wat in de vorm van wol of als staaf wordt verbrand en voor een zeer aangename en diep doordringende warmte zorgt. Zeer goed aan te raden voor stijve gewrichten en lichaamsdelen in de koudere maanden. Werkt ook goed in verhoging immuunreactie van het lichaam.
  • Kijk hier voor de informatie van de basiscursus