Sebastiaan Shiatsu Praktijkruimte

Wanneer je een afspraak maakt voor een Shiatsu behandeling heb je een bepaalde klacht, je bent op ergens naar op zoek of gewoon nieuwsgierig. Je bent van harte welkom in mijn praktijk, waar je ook voor komt, en samen met jou zal ik kijken naar wat er speelt of welke behoefte er bestaat.

Dit doe ik in een ontspannen en ongedwongen manier met plezierige en geborgen atmosfeer. Het voelt goed als de dingen vanzelf lijken te gaan en als er een uitwisseling is van ideeën en gedachten tussen mij als behandelaar en jou als cliënt. Gaandeweg komen we steeds verder in het inzicht wat er voor jou nodig is en wat er gedaan kan worden om dat te bereiken

Hieronder vind u enkele foto’s die de sfeer van mijn praktijkruimte weergeven.

Schilderij van de Wereld beroemde Kazuyo uit Japan